Hem » Att göra på öland med barn

Att göra på öland med barn

by Maja Nordström

Att göra på Öland med barn

Låt oss börja med att säga, “barn kommer att älska Öland!” Det finns så många aktiviteter att göra på Öland för familjer med barn. Från vackra naturparker att utforska till pulserande festivaler att njuta av, det finns något för alla!

Solliden Slott

En av de populära saker för barn att göra på Öland är att besöka det vackra Solliden Slott. Det är den svenska kungafamiljens sommarhem, men är öppet för allmänheten att besöka. Här kan barnen lära sig om det svenska kungahuset medan de njuter av de vackra omgivningarna.

Fåglar och natur

Öland är även känt för sin unika natur och dess biodiversitet. Det är hem till många fågelarter och är verkligen ett paradis för naturälskare. Varför inte ta barnen på en fågelskådningstur?

Borgholms Slott

Detta slott är ett måste för alla som besöker Öland med barn. Det historiska slottet, nu i ruiner, ger en spännande inblick i Sveriges historia. Dessutom har de ofta familjevänliga händelser och aktiviteter.

Aktivitet Lämplig ålder Plats
Solliden Slott Alla åldrar Öland
Fågelskådning Från 5 år Öland
Borgholms Slott Alla åldrar Öland

Så om ni funderar på vad ni ska göra på Öland med barn? Bara släpp loss din inre upptäcktsresande och upplev allt det roliga som väntar på er i denna fantastiska destination. Vem vet, kanske du hittar din egen favoritplats på Öland?

Related Articles