Hem » Konges Slöjd – värt priset på rea men även annars
CLOTHING1

Konges Slöjd – värt priset på rea men även annars

by Jakob Berg

Konges Slöjd! Där vill man handla om man vill ha bra kvalitet på sin heminredning. Konges Slöjd har både kläder och andra vardagssaker till hemmet som ryggsäckar, skötväskor och tyger, till exempel Konges Slöjds muslin. Bäst är det förstås att passa på när Konges Slöjd har rea. Om man har lust att fynda (och vem har inte det) kan man verkligen göra detta på Konges Slöjds rea.

Några saker du hittar på Konges Slöjd

Konges Slöjd födelsedagstågOrdinarie pris 799 sek
Konges Slöjd spjälskyddOrdinarie pris 999 sek
Konges Slöjd skötväskaOrdinarie pris från 419 sek
Konges Slöjd overallOrdinarie pris från 760 sek

Vad du hittar hos Konges Slöjd

På Konges Slöjds webbshop kan du botanisera under kategorierna:

  • Kläder och accessoarer
  • Skor
  • Hemma
  • Leksaker
  • Uteliv
  • Presentidéer
  • Nyheter

Påslakan hos Konges Slöjd

Man spenderar ju faktiskt halva sitt liv i sängen, så att unna sig något fantastiskt att sova i är inte bara förnuftigt utan även en bra investering. Det sägs att man drömmer skönare drömmar och blir mer utvilad om kroppen får omslutas av påslakan av klass. Konges Slöjds rea på kvalitetspåslakan blir ju därför något av en dröm som går i uppfyllelse.

Muslin hos Konges Slöjd

Intresset för att sy egna kläder är också mer populärt än någonsin, speciellt inom lajvrörelsen. Konges Slöjds muslin fungerar utmärkt för att sy medeltida klänningar. Eller varför inte skapa en krinolin av muslin, ett vardagstyg som användes på 1700-talet. Det kan bli nästa års stora syprojekt som garanterar första pris på halloweenfesten.

Kläder hos Konges Slöjd

För den som inte är sugen på att sätta igång med synål och tråd själv erbjuder Konges Slöjd en stor variation av kläder. Konges Slöjds overall är en favorit och kan också gå att hitta på Konges Slöjds rea.

Det finns flera sorters overaller både för barn och vuxna. Några är i mjukt gosigt material passande för att mysa i hemma framför tv:n med lite te och godis. Andra av Konges Slöjds overaller är mer för vardag – coola plagg i jeanstyg. 

Ryggsäck och babynest hos Konges Slöjd

Nuförtiden rör man sig sällan från huset utan mobil, näsduk och kanske hörlurar. En riktigt bra väska är något som behövs i alla lägen i livet. När man ger sig ut i naturen eller i lokaltrafiken, till jobb eller på utflykt behöver man ha en ryggsäck till hands. Och det är både smart och klimatmedvetet att köpa en av god kvalitet.

Oftast är det just den kombinationen som sätter priset på en god vara, så att shoppa loss vid rea är smart, även om Konges Slöjds ryggsäckar alltid är väl värda att lägga en peng på. Har man barn så har de även snygga och praktiska skötväskor, och även ett babynest och spjälskydd som kan vara värda att kolla in. 

Presenter och julklappar hos Konges Slöjd

Är man, såsom många är, dålig på att hitta på presenter till nära och kära är Konges Slöjd stället att handla på. Man kan från hemmets vrå sitta och klicka sig fram till produkter på deras webbplats, fylla korgen, klicka på köp och sedan få alltihop hemskickat. Det är vad man kallar enkelt shoppande.

När julen står för dörren är det ännu mer praktiskt att handla online, och med Konges Slöjds rea klarar man budgeten för december. Konges Slöjds muslinfilt till farmor är ju en utmärkt present. Och det är nog lika bra att köpa en eller två till sig själv också när de är på rea.

En klänning till dig själv från Konges Slöjd

Ja, varför inte unna sig själv en present, eller två? Det är man väl värd? Så en klänning eller två blir det, och definitivt det där födelsedagståget, och schampo med citrondoft. Onesies är väl aldrig ur mode, så en mysoverall och en overall i jeans blir det absolut också. Man måste ju täcka in alla årets årstider.

Det blir lätt en full korg på Konges Slöjds rea. Och det tjänar man på, för det är gratis frakt över 499 kronor. Det blir bara bättre och bättre.

Related Articles