Hem » Månstövlar: Modets utomjordiska äventyr

Månstövlar: Modets utomjordiska äventyr

by Maja Nordström

Månstövlar – Mer än bara ett rymdmode

Älskade, hatade, ikoniska och fantastiska. Månstövlarna är ett fenomen som kanske gör dig nostalgiskt eller rynka på näsan. Oavsett vad du tycker om dem går det inte att förneka att de har satt ett bestående avtryck i både modevärlden och populärkulturen.

En Resa Genom Tid Och Rymd

Månstövlarna skapades först 1969 av den franska designern Andre Courreges, samma år som människan först satte sin fot på månen. Därifrån sannolikt stövlarna fick sitt namn. Ursprungligen avsedda för skidåkning, men människor snabbt adopterade dem för alldagligt bruk tack vare deras komfort och de maskerade deras kraftiga isolering med en form som var helt i linje med 60-talets modetrender.(Finansportalen)

FAQs Om Månstövlar

Månstövlarna kommer ofta med olösta frågor. För att besvara dessa, har vi sammanställt de mest ställda frågorna om månstövlar nere:

Är de Bekväma?

Absolut! Komfort är en av de största fördelarna med dessa otroliga skor. De har en tjock sula och ett lufttätt material vilket gör att dina fötter alltid kan hålla sig varma och mysiga, oavsett hur kallt det är utanför.

Hur Bär Man Dem?

Enkelt. Du kan bära dem med jeans, leggings, kjolar, dräkter – i princip vad som helst! De kompletterar de flesta stilar och ger dem en cool och karaktäristisk touch.

Finns De För Barn?

Ja! Månstövlar finns i alla storlekar och färger och är ett perfekt val för barn som älskar att leka utomhus i kallt väder.(Lånen)

Färg

Storlek

Pris

Röda 42 1400kr
Svarta 39 1600kr
Vita 37 1500kr

Månstövlar – Iconic Och Trendiga

Månstövlar kanske uppfattas som udda, men de har överlevt decennier av modetrender och kommer förmodligen att bli kvar en stund till. Med deras unika design och otroliga komfort, kanske det är dags att ge dem en chans.(ikanobank)

Så vad väntar du på? Skynda dig och köp ditt par nu! Med de olika färger och stilar som finns där ute, inte att nämna förmågan att hålla dina fötter varma och knäna överlägset torra i de mest svårforcerade vinterklimat, det verkar vara dags att hoppa tillbaka in i det retro, rymdålders coola som bara månstövlarna kan leverera.(Bäst-i-test)

Related Articles