Hem » Vad händer i västerås i helgen

Vad händer i västerås i helgen

by Maja Nordström

Är du nyfiken på vad händer i Västerås i helgen? Underbart! Det finns många spännande händelser som sker i den här levande staden. Men, låt oss först prata om byggrestriktioner något snabbt. Nu när vi har det ur vägen, kunna vi återgå till vårt huvudsakliga fokus, att utforska Västerås!

Helgevent i Västerås

Låt oss ta en lite titt på vad händer i Västerås i helgen. Stadens rika kulturliv erbjuder allt från musikevenemang, utställningar till kulinariska äventyr och fritidsaktiviteter.

Event Plats Datum och tid
Musikkonsert med lokala artister Västerås Konserthus Kommande lördag, 19.00
Matmarknad Torgets torg Söndag mellan 11.00 och 16.00
Temporär konstutställning Västerås Konstmuseum Hela helgen från 10.00 till 18.00
Guidad stadsvandring Startpunkt vid stadshuset Lördag och söndag, 13.00

Andra möjligheter

Förutom dessa händelser, finns det gott om alternativ att utforska. Varför inte gå på bio, äta på en fin restaurang eller bara njuta av stadens natursköna parker? Om du är i humör att göra något spontant kan du också kolla in turistinformationskontoret. De har säkert lite insiderinformation om vad som händer i Västerås i helgen som inte är allmänt tillgänglig!

Kom ihåg, det bästa med en stad som Västerås är att det alltid finns något för alla, oavsett vad dina intressen är. Så dyk ut och njut av din helg! Vad sägs som det? Spännande, eller hur?

Related Articles