Hem » Varför kissar jag så ofta?

Varför kissar jag så ofta?

by Maja Nordström

Varför man kissar ofta kan bero på flera olika orsaker. Det viktigaste är att man kollar upp detta hos en läkare. Man kan dock behöva kissa oftare om man druckit eller fått i sig en större mängd vätska än vanligt, det skulle också kunna bero på en urinvägsinfektion. Ett symtom på diabetes är även att man kissar ofta.

Varför kissar jag så ofta? – Problem med att kissa

Svaret på frågan ”varför kissar jag så ofta?” Kan därför besvaras på olika sätt. Min största rekommendation är att söka vård för detta problem om det håller i sig länge eftersom det är det säkraste sättet att ta reda på orsaken till att man kissar ofta. Skulle det däremot vara så att man kissar oftare på sommaren till exempel så skulle det i sin tur kunna bero på att man svettas mer än man gör på vintern vilket gör att vätskan kommer ut så istället.

Related Articles