Hem » Axel Arigato: Skomärket som omvandlade gatan till en glamourös catwalk

Axel Arigato: Skomärket som omvandlade gatan till en glamourös catwalk

by Maja Nordström

Axel Arigato: Skomärket som förvandlade gatan till en catwalk

Det att vara en skoälskare är mer än att bara äga hundratals par. Det är att förstå konsten bakom designen och uppskatta hantverket som gör varje sko unik. Detta är mycket särskiljande för varumärket Axel Arigato, vars förhållningssätt till mode inspirerar hela gemenskapen av sneaker-entusiaster världen över.

Axel Arigato började sin resa 2014 i Göteborg, Sverige, med en mission att skapa skor med internetkulturens hastighet, varje vecka släpps en ny design. Samtidigt bevarade de den traditionella höga kvaliteten som förväntas från klassiska europeiska skomärken. Resultatet är en mix av både japansk och skandinavisk minimalistisk estetik.

Axel Arigato – Kvalitet och Innovation

Vad som gör Axel Arigato unikt, förutom dess snygga och trendiga stil, är deras fokus på att skapa en sko som inte bara ser bra ut, utan som också är funktionell och hållbar. Varje skola är handgjord och tillverkad med noggrann precision, från valet av de finaste skinnet till de detaljer som varje stygn lovar.

Varumärke Ursprungsland Stil
Axel Arigato Sverige Minimalistisk
Axel Arigato Sverige Modern
Axel Arigato Sverige Unisex
Axel Arigato Sverige Exklusiv

Förändring i skovärlden

Axel Arigatos unika affärsmodell har säkerligen förändrat sättet vi tittar på och köper skor på. Istället för den traditionella metoden att ha två kollektioner per år, släpper Axel Arigato en ny stil varje vecka. Denna “drop of the week”-modell håller fansen spända och gör varje sko till en begränsad utgåva i sig.

Axel Arigato och dess Inflytande

Axel Arigato har blivit en trendsetter, och har bidragit till att formge och definiera vad som är “hype” inom skovärlden. De blev snabbt populära bland influenser och kändisar, vilket hjälpte dem att få influens i sko och modervärlden. Och trots sin ungdom har de redan lyckats etablera sin närvaro i global modevärlden och har butiker i bland annat London, Stockholm och Köpenhamn.

Som ett svar på behovet av att köpa dessa högkvalitativa skor för många människor, finns det nu enkla finansieringslösningar med låga räntor, såsom Sverige Kredit, där du kan låna pengar för att köpa dina favoritskor från Axel Arigato.

Vad väntar du på? Hoppa på trenden och uppdatera din skogarderob med några av Natlan’s finansieringslösningar.

tillgänglig för alla!

Related Articles