Hem » Godaste och enklaste efterrätten

Godaste och enklaste efterrätten

by Maja Nordström

Smaken är ju som baken. Här hemma används färskost, givetvis Philadelphia, som blandas ihop med vaniljpulver och lite socker. Rör om tills sockret smält ner och blandat sig fint med osten. Det ska vara en krämig och lite fluffig konsistens. Smula ner digestivekex i lämplig serverings skål, gärna glas. Lägg på ostmassan och toppa av med dina favoritbär. För att få det lite mer festligt, om du har gäster, lägg en klick vispgrädde och strö över lite mörk riven choklad.

Godaste och enklaste efterrätten 2

Choklad, jag säger bara, choklad. För att snabbt och enkelt få till en smarrig efterrätt hemma är givetvis choklad alltid en vinnare. Exempelvis, ta lite Oreos eller Ballerinakex och krossa dem i botten av ett glas. Vispa lite grädde med strösocker. När du har en lätt vispad grädde, slå ner kakao efter smak och vispa till en fastare konsistens. Klicka på kexen.

Godaste och enklaste efterrätten 3

Ska det vara sött? Jamen då så. Avslutningsvis ber vi dig ta fram din favorit vaniljglass. Smällt vitchoklad. Lägg ner en eller två bitar vaniljfudge i chokladen och låt dem smälta med. När den vita chokladsåsen svalnat av, slå över glassen och toppa av med lite krossade Cantuccini.

Sammanfattningsvis behöver inte en efterrätt vara bökigt. Enkelt och gott, där du blandar dina söta favoriter.

Related Articles