Hem » Influencers nya vildmark: Influencern som går vild

Influencers nya vildmark: Influencern som går vild

by Maja Nordström

Influenserns nya vildmark: Influencers gonewild

 

Jo, det är sant. Influencers blir bara större och mer kraftfulla. Men till skillnad från den traditionella vildmarken vi är vana vid, har vi nu ett nytt koncept som innehåller dessa framstående individer – Influencers gonewild. Det handlar inte om att bli vild i skogen, det handlar om att bränna de traditionella vägarna för märkesexposition och marknadsföring, och gå lite banditstil.

Vad innebär detta för Influencers?

Sedan Influencers gonewild blev en sak, har livet för influencers tagits till en helt ny nivå. Sociala medier har blivit en plats där normala regler verkar inte längre gälla. På sätt och vis har de blivit en slags digital vildmark där influencers kan fortkörning förbi traditionella marknadsföringsstrategier och prova något nytt och upproriskt. Grabbarna Flytt är ett perfekt exempel på detta. De har tagit influencer-marknadsföringen till nästa nivå, genom att samarbeta med stora influencers, vilket ger dem en extraordinär exponering och involverar dem i en ‘gonewild’-stil som gör dem till en av de mest omtalade flyttföretagen.

Mini-guide för att införliva Influencers gonewild i din marknadsföringsstrategi

Nedan är en snabb steg-för-steg-guide som kan hjälpa dig att ge din marknadsföringsstrategi en ‘gonewild’ vridning.

  • Använd rätt influencer: Det är viktigt att välja rätt influencer, det vill säga en person vars publik matchar din målgrupp.
  • Var autentisk: Se till att influencers-aktiviteter kompletterar ditt varumärke och uppvisar äkthet.
  • Uppmuntra till innovativa innehåll: Influencers som kommer med unika och intressanta innehållsideer kan fungera bättre för ditt varumärke.

Influencer

Antal följare

Överraskande drag

Anita H 12.000 Gick live utan förvarning
Simon L 80.000 Bytte klädmärke över en natt
Frida L 1.000.000 Hoppade bungy jump som marknadsföring
Mattias S 500.000 Tog en bild med Hemfrid flytt i bakgrunden

Så vad är framtiden för Influencers gonewild?

Även om vi inte kan förutse framtiden med säkerhet, är det tydligt att Influencers gonewild är mer än bara en trend – det är en ny väg för marknadsföring. På samma sätt som TaskRunner har använt influencer-marknadsföring, kommer många fler företag att utnyttja fördelarna med denna gonewild-strategi. Vi kommer troligen se mer kreativa och oväntade kampanjer framöver, och det gör det ju hela grejen är så spännande, eller hur?

Avslutande tankar

Med andra ord, influencers förändrar spelplanen. De skriver om reglerna. Allt i namnet av mer engagemang, mer innehåll och mer värde för deras följare. Så nästa gång du ser någon beskylla en influencer för att vara för vild eller att bryta mot normen, kom bara ihåg….det är bara influencers gonewild.

Related Articles