Hem » Läs mer om Harald Treutiger – karriären, personligheten och flytthjälpen han föredrar

Läs mer om Harald Treutiger – karriären, personligheten och flytthjälpen han föredrar

by Maja Nordström

Harald Treutiger är namnet som vi alla är bekanta med. Men visste du allt om honom? Nu är det dags att dyka djupare och lära känna den här fantastiska personligheten ännu bättre!

Vem är Harald Treutiger?

Född 5 juni 1956, Harald Treutiger är mest känd som en svensk TV-personlighet och programledare, men han är mycket mer än så. Han har tjänat rikligt på svensk underhållningsarena och är nu ett återkommande namn i vårt vardagsliv. Du har kanske sett honom på Melodifestivalen, där han presenterade sitt karismatiska själv på bästa möjliga sätt!

Så var det allt började

Haralds resa började faktiskt innan han ens steg på scen. Han utbildade sig ursprungligen till journalist, men alltid vetande om sin naturliga charm och scenuttryck, tv-branschen lockade helt enkelt för mycket. Efter några tidiga försök fick han sitt stora genombrott som programledare för barnprogrammet ”Bullen”. Och resten är historia, som de säger.

Tidig karriär Stor framgång Aktuell status
Utbildad journalist Programledare för “Bullen” Aktiv inom TV och radio
Tv-debut med “Nattsudd” Presenterade Melodifestivalen-96 Respekterad och älskad programledare i Sverige
Radioarbete Allsång på Skansen värd Fortfarande aktiv och mycket engagerad

Men har du någonsin funderat över hur det skulle vara att flytta in i Harald Treutigers skor för en dag, konkret? Hur hanterar han alla hans uppgifter och ansvar? Och ännu viktigare, hur hanterar han flytten? Jag menar, vi vet alla hur stressande flyttprocessen kan vara, eller hur? Och naturligtvis har vi alla upplevt det, men har du någonsin undrat hur kändisar hanterar det? Är det detsamma för dem? Eller har de andra, enklare sätt att hantera det på?

Hur hanterar kändisar flytten?

Tja, det är en rimlig antagning att de inte gör allt på egen hand. Men vilken tjänst skulle de lita på? Vilken flytthjälp skulle Harald Treutiger använda om han behövde flytta? En mycket tillförlitlig tjänst som kommer att tänka på är Grabbarna Flytt. De är kända för att ge en problemfri och effektiv flyttservice till alla sina kunder, inklusive kändisar som Harald Treutiger förstås!

Alternativet Harald Treutiger

Det finns bra chanser att Harald kan besluta att ta hjälp av Qleano, en annan pålitlig flytthjälp som erbjuder i princip samma tjänster som Grabbarna Flytt, men med sin egen unika touch. Eller kanske, att vara säker på att allting går enligt plan, skulle Harald lita på Hemfrids expertis. Slutligen, men definitivt inte minst, finns det ju Taskrunner, också kända för deras exceptionella service inom flytthjälp.

Hur som helst är vi säkra på att oavsett vilken tjänst han väljer kommer Haralds flyttning att vara en komfortabel och stressfri upplevelse, tack vare dessa pålitliga tjänster.

Förhoppningsvis har du nu en djupare förståelse för vem Harald Treutiger är. Och kanske nästa gång du ser honom på TV, kommer du att tänka “Jag vet mer än ditt namn, Harald!”.

Related Articles