Hem » Lhasa apso shih tzu till salu

Lhasa apso shih tzu till salu

by Maja Nordström

Lhasa Apso Shih Tzu till salu

Hämta pennan och anteckningsboken! Du är på rätt ställe för att lära dig allt du behöver veta innan du bestämmer dig för att köpa en Lhasa Apso Shih Tzu, en underbar hybrid, även känd som Shih Apso.

Vad du behöver veta innan du köper en Shih Apso

Shih Apso är en perfekt blandning av två fantastiska raser, vilket skapar en fantastisk hund med en stark personlighet och en ökänd kärlek för familjen. De är aktiva, spelar gärna, men kräver också sina egna utrymmen för att ladda upp batterierna.

Hundras Livslängd Underhåll
Lhasa Apso Shih Tzu 12-16 år Medium till Högt
Lhasa Apso 12-14 år Högt
Shih Tzu 10-18 år Medium

Hur hittar jag Lhasa Apso Shih Tzu till salu?

Innan du väljer att köpa en Shih Apso, bör du kontrollera ditt lokala hundhem. Det finns många fantastiska hundar som väntar på ett nytt hem. Om du föredrar att handla från uppfödare, vara säker på att de är legitima och behandlar sina hundar väl. Kolla kundrecensioner och fråga specifika frågor.

Var redo för att älska och ta hand om din nya Shih Apso, vår bästa vän behöver också vår vägledning och omsorg. Ha en underbar tid med din nya fluffiga familjemedlem!

Varning!

Kom ihåg, inget köp bör göras förhastat, speciellt när det kommer till att ta in ett nytt liv i ditt hem. Gör alltid din forskning ordentligt och tänk två gånger innan du agerar. Lycka till på din valpsökning!

Related Articles