Hem » Richard juhlin blanc de blancs brut

Richard juhlin blanc de blancs brut

by Maja Nordström

Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut – En oslipad diamant

När du hör namnet Richard Juhlin, tänker du antagligen på världens mest kända champagneexpert. Men även hans egna champagne, Blanc de Blancs Brut, är definitivt värd uppmärksamhet!

Blanc de Blancs Brut är en skapelse av Richard Juhlin själv, en bemärkt vinexpert med över 30 års erfarenhet. Denna exceptionellt välbalanserade champagne är väl värd sitt prestige-rykte. Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut är ren, krispig och otroligt mångsidig.

Champagnens namn Färg Stil
Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut Gyllene Frisk, blommig, fruktig

Vilka årgångar är tillgängliga?

Just nu kan du hitta 2012 årgången här i Sverige. Men håll noga koll, ny årgång kan dyka upp när du minst anar det!

Var kan jag hitta Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut?

Du kan hitta denna förträffliga champagne i de flesta välsorterade vinbutiker, online och offline. Var bara säker på att jämföra priser noggrant innan du gör ditt köp.

Vilken mat passar tillsammans med Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut? Som en mångsidig champagne, fungerar den utmärkt med ett brett utbud av rätter, särskilt skaldjur och fiskrätter.

Så sorry, om ditt samtal är avbrutet för en stund bara till, ser du apparaten framför dig? Det är nyckeln till att uppleva Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut idag. Så låt oss höja glaset och säga “Skål” för detta underbara vin!

Related Articles