Hem » Upptäck Bank Hotel: Ditt drömboende i Stockholm

Upptäck Bank Hotel: Ditt drömboende i Stockholm

by Maja Nordström

Varför är Bank Hotel det perfekta stället att bo på i Stockholm?

Bank Hotel – ett namn som lika gärna skulle kunna syfta på en något kylig affärsbyggnad, detta väcker förstås ett visst mått av nyfikenhet. Bara lugn, kära läsare, följer du med på resan kommer du snart att upptäcka charmern, elegansen och historia som vi hittar i denna pärla belägen i hjärtat av Stockholm.

Insvept i historiens vingslag

Låt oss först titta på den historiska betydelsen av själva byggnaden. Built i hela sin majestät 1910, Bank Hotel som tidigare kallades Ohlson & Enskilda Bank, har sin charm bevarad med sin neoklassiska arkitektur och eleganta ljuskronor.

Läget, Läget, Läget

Ligger på hjärtat av Stockholm och är omgivet av historiska landmärken som slottet och Nationalmuseum. Ett steg ut från hotellet och du kan utforska de bästa restaurangerna, butikerna och nattklubbarna i staden. Har du funderat på att låna pengar för en snabb Stockholmsvistelse? Bekräftat, det är definitivt värt det!

Alla nödvändiga faciliteter

Innan jag presenterar alla Bank Hotels bekvämligheter, låt oss ta en titt på följande tabell för en snabb översikt.

Facilitet Detaljer Pris
Rum Luxury to Superior 2000 SEK – 5000 SEK
Restaurang Amerikanskt, Asiatiskt, och mer 150 SEK – 1000 SEK
Bar Fina viner och cocktails 50 SEK – 300 SEK
Wellness Gym och Spa Fri tillgång

Utöver de grundläggande faciliteterna och tjänsterna, bjuder hotellet på vissa extra erbjudanden. För de som vill unna sig extra, erbjuder Bank Hotel personliga kocktjänster och privata helikopterflygningar för cityturer!

En smakupplevelse utan dess like

En av de mest unika bitarna i Bank Hotel är dess mat och dryckesupplevelse. Deras meny består av en blandning av amerikanska, asiatiska, franska rätter och svenska klassiker. Vill du prova något unikt? Hur låter en 10-rätters avsmakningsmeny, noggrant utvalda av hotellets prisbelönade kock? Och ja, en fantastisk utsikt över staden ingår gratis som en bonus.

Top Service

Inget hotell är komplett utan dess personal. Vid Bank Hotel kommer du alltid att bemötas med ett leende från personal som strävar efter att göra din vistelse så behaglig som möjligt. Något som bevisat vara en stor framgångsfaktor för Bank Hotel är deras personalens insats för att ge bästa möjliga service, vilket gör hotellet till det perfekta valet för både affärsresor och turistbesök.

Blev du inspirerad? Nu går det väl inte att stå emot längre! Med lån via Zmarta kan du planera en minnesvärd semester på Bank Hotel inom en snar framtid. Eller varför inte ta en kik på Compricer för att jämföra olika lånemöjligheter. Med Enklare kan du också jämföra och hitta bästa lånelösning för dig. Det är dags att lyxa till det lite! Förmodligen har ingen sagt det bättre än auktoriteten själv, Aristoteles, “Kvaliteten är inte en handling, det är en vana”. Med all magi som Bank Hotel erbjuder, kommer denna upplevelse att bli mer än bara en vana, det kommer att vara en livsstil.

Related Articles