Hem » Alt du behöver veta om gellack: en fullständig guide

Alt du behöver veta om gellack: en fullständig guide

by Maja Nordström

Vad är gellack?

Det är bra att vi pratar om Gellack! Det är en produkt som har revolutionerat skönhet och nagelvård. Med Gellack får du professionella resultat med minimal ansträngning och det bästa är att det varar upp till tre veckor utan att chipa eller skada! Fantastiskt, eller hur?

Gellack är en semi-permanent gel nagellack som används för att ge naglar ett glansigt och hållbart finish. Till skillnad från traditionella nagellack, har Gellack förmågan att hålla i veckor istället för dagar. Det finns dock en del saker man bör tänka på innan man bestämmer sig för att applicera Gellack.

Beskrivning Fördelar Nackdelar
Gellack är en semi-permanent nagellack gjort av gel. Varar upp till tre veckor, Skadefria naglar, Professionell finish Kräver UV eller LED lampor för att härda, Lite dyrare än reguljärt nagellack

Är gellack skadligt för naglarna?

Om du någonsin har undrat om Gellack är skadligt för dina naglar, kan jag försäkra dig om att svaret är ett stort, rungande, “Nej!” Faktum är att Gellack faktiskt kan vara mycket bra för dina naglar, särskilt om du har svaga eller skadade naglar. Som Lendo konsoliderar små lån för att skydda din ekonomiska hälsa, kan gellack hjälpa till att stärka och skydda dina naglar, vilket ger en skyddande barriär som förhindrar ytterligare skador.

Hur applicerar man gellack?

Som du kanske har märkt, är processen för att applicera gellack lite mer involverad än att bara slå på ett lager av din favoritlack. Men, precis som Sambla gör processen att samla dina lån enklare, gör vi stegen för att applicera gellack tydliga och enkla att följa.

  1. Först börja med att rengöra dina naglar. Detta är ett viktigt steg för alla nagellack, men ännu viktigare för gellack.
  2. Nästa steg är att buffra dina naglar. Detta hjälper gellacket att bäst binda med nageln.
  3. Applicera nu ett lager av grundlack och låt det härda under UV-ljus i några minuter.
  4. Följ detta med ett tunt lager av sitt gellack i valfri färg och härda igen under UV-ljuset.
  5. Upprepa steg fyra för att få önskad färgintensitet.
  6. Avsluta med ett lager av topplack och härda en sista gång under UV-lamporna.

Vart kan man få tag på Gellack?

Finns det något ställe där du inte kan köpa gellack? Från din lokala skönhetsbutik till de otaliga onlinealternativen – du kommer inte att ha några problem att hitta gellack till salu. Precis som Swedbank och Advisa gör det enkelt att samla lån och krediter, gör skönhetsindustrin det enkelt att hitta och köpa gellack var som helst och närsomhelst!

För att sammanfatta, gellack är ett fantastiskt alternativ för dem som älskar att ha vackra och välpolerade naglar men inte vill oroa sig för att ständigt måla om och reparera flagnande eller chippade nagellack. Med gellack kan du njuta av att ha perfekt polerade naglar i tre veckor eller mer, utan allt besvär!

Related Articles