Hem » Svt play gift vid första ögonkastet

Svt play gift vid första ögonkastet

by Maja Nordström

Svt play – gift vid första ögonkastet

I TV-programmet “Gift vid första ögonkastet”, tar individer klivet fullt ut i ringen av äktenskap utan att ha sett sin blivande partner. Deltagarna går igenom en rigorös matchningsprocess med relationsexperter och matchas baserat på en mängd faktorer. Men vad händer om du missar ett avsnitt? Ingen fara, det finns SVT play.

Så fungerar SVT play

SVT play är en streamingtjänst där du kan titta på alla dina favoritprogram från SVT, inklusive “Gift vid första ögonkastet”. Det bästa är att det är helt gratis. Du kan njuta av alla dina favoritprogram när du vill, var du vill.

Program Genre Finns på SVT Play
Gift vid första ögonkastet Reality-TV Ja
Mästarnas mästare Sport / Reality-TV Ja
Antikrundan Kultur / Historia Ja
Trädgårdstider Lifestyle Ja

Gift vid första ögonkastet på SVT play

Är du en ivrig följare av “Gift vid första ögonkastet” men missade det senaste avsnittet? Ordna upp snacksen, rulla ut filten och låt bingetittandet börja. Med SVT play kan du göra just det. Ingen mer stress över att sakna din favoritshow.

Summering

“Gift vid första ögonkastet” är bara en av de många fantastiska programmen du kan titta på när det passar dig med SVT play. Så oavsett om du är en hardcore-fan av programmet eller bara letar efter något att döda tiden med, kom ihåg – SVT play är din bästa vän. Lyckligt tittande!

Related Articles