Hem » Hur viker man en näsduk till kostym

Hur viker man en näsduk till kostym

by Maja Nordström

Hur viker man en näsduk till kostym?

Inom världen av formell klädsel finns det ett par trick och tips för att skapa en sofistikerad look. Ett av dessa knep är att veta hur man viker en näsduk till en kostym. Men oroa dig inte, det är inte så komplicerat som det låter! Följ bara dessa enkla steg.

Först måste du välja rätt typ av näsduk. Du vill ha en som är ungefär 30×30 centimeter och helst av ett material som silke, linne eller bomull. Detta kommer att ge dig den perfekta balansen mellan form och flexibilitet.

När du har ditt val av näsduk, börja med att vika den i hälften så att den bildar en triangel. Därefter viker du den igen för att skapa en smalare triangel. Här har du två alternativ: du kan antingen stoppa in den resulterande vikningen i fickan på din kostym, eller du kan göra ytterligare en vikning för att skapa en mer elegant look.


Vy för en triangelvikt näsduk:
^ 
/ 
/ 
Kostymdel Användning Idealmaterial
Näsduk Till att lyfta upp din kostymlook Silke, linne, bomulls blandning
Kavaj För att ge en formell look Ull, bomull, linne
Slips Ger en professionell känsla till din kostym Siden eller ull
Kostymbyxor För att komplettera din kavaj Ull eller linne

Så ta en chans och prova på detta lilla modeexperiment. Du vet aldrig, du kanske just upptäcker din nya signaturlook! Och kom ihåg, en näsduk till din kostym är alltid en touch av klass.

Related Articles