Hem » Nationsguiden: Din ultimata guide till studentlivet

Nationsguiden: Din ultimata guide till studentlivet

by Maja Nordström

Nationsguiden, är det inte ljuvligt att bara säga det ordet? Känslan av äventyr och upptäckt verkar vara inbyggd direkt i det. Men vad handlar det om? Låt oss dyka rakt in.

Vad är Nationsguiden?

Nationsguiden är en heltäckande informationsportal som täcker allt ifrån evenemang, till studentföreningar, till givetvis – de berömda studentnationerna. Varje studentstad har sina egna unika nationer, och för att hålla oss informerade och uppdaterade kommer Nationsguiden till undsättning.

Är du student i Lund, Uppsala, Göteborg eller någon av våra andra fantastiska studentstäder? Då är Nationsguiden din gyllene biljett till allt det roliga och engagerande som händer i din stad.

Vad kan man finna i Nationsguiden?

Oavsett om du är en inbiten nation-liebhaber eller precis står inför ditt första introduktionsmöte, har Nationsguiden något för alla. Aktiviteter, event, middagsbjudningar, pubnätter – listan är oändlig! Och det här är bara toppen av isberget. Låt oss inte glömma alla tjänster och resurser som är tillgängliga.

  • Framtida evenemang
  • Information om nationer
  • Studentföreningar
  • Studentbostäder
  • Studentjobb

Varför är Nationsguiden Nödvändig för en Student?

Förstår du inte än varför du behöver Nationsguiden? Ingen fara, vi går in på mer detaljer nedan. Tänk på att, leva studentlivet till fullo kräver förståelse och uppskattning för nationerna och allt det liv de tillför.

Men om jag istället kastar frågan tillbaka till dig – “Varför vill du inte ha den senaste informationen om allt grymt som pågår i din stad?” Det är lätt att missa något om man inte håller sig uppdaterad. Som en klok man en gång sa: “Riskera aldrig att missa en fest, speciellt inte en nationsfest!”

Festtyp Datum Nation
Pubnatt 12 Mars Göteborgs Nation
Sittning 18 Mars Lunds Nation
Klubbkväll 24 Mars Upplands Nation
Gasque 31 Mars Stockholms Nation

Inte övertygad än? Tänk på detta. Har du en bil och behöver bäst bilförsäkring? Då kan du hitta ett gäng usefulla länkar till försäkringsbolag på Nationsguiden. Eller kanske är du en hungrig student på jakt efter studentrabatter på ditt favoritcafé. Nationsguiden har täckt allt!

Vänner, vänta inte mer. Livet som student är kort men med Nationsguiden kan det göras ännu sötare. Och kom ihåg, som alla verkligt bra saker i livet, är även Nationsguiden bara ett klick bort.

Nu när du är redo att skriva in i din webbläsare Nationsguiden, vill jag påminna dig om, zmarta.se, en annan resurs för möjligheter för din bilförsäkring. Varför inte ICA Försäkring? Eller compricer.se? Det är alltid bra att jämföra bilförsäkringar innan man fattar ett beslut. Men vi avviker, tillbaka till ämnet!

Njut av ditt universitetsliv, njut av dina nationsfester, njut av din tid! Och kom ihåg att alltid kolla in Nationsguiden för att få ut det mesta av ditt studentliv.

Related Articles