Hem » 4 saker du bör inkludera i din morgonrutin

4 saker du bör inkludera i din morgonrutin

by Maja Nordström

Rätt morgonrutin ger dagen rätt riktning. Därmed är det viktigt att du implementerar rätt saker, annars riskerar du att dagen blir tråkig, att du bör trött eller att du inte når upp till din fulla potential.

Men du kommer även känna att du har förtjänat att ta del av den underhållning som du är intresserad av, oavsett om du föredrar TV-serier, böcker eller att spela hos ett casino. Faktum är att en bra morgonrutin inte bara gör detta roligare, du kommer även vara mer alert och kunna ta bättre beslut om du föredrar spel som blackjack, poker och andra spel med inslag av skicklighet.

4 tips på saker som du kan inkludera i din morgonrutin

Nedan är viktiga exempel:

Drick vatten

Under natten svettas du förmodligen mer än vad du tror, samtidigt som du inte får i dig någon ny vätska. Det är därmed inte särskilt konstigt att vi är väldigt uttorkade när vi vaknar. Av den anledningen är det viktigt att fylla på med ny vätska direkt när du vaknar. På så sätt undviker du huvudvärk och andra otrevliga symptom som kan uppenbara sig vid uttorkning.

Ett tips är att ställa ett glas vatten eller vattenflaska bredvid sängen. På så sätt undviker du att din slöhet eller glömska gör att du inte får i dig den vätska du behöver för att fungera på ett bra sätt.

Rörelse

Om du vill att kroppen ska komma igång måste du få blodet att flöda. Det gör du på bäst sätt genom att röra på dig. Du behöver inte springa eller styrketräna, även promenader fungerar väldigt bra, inte minst efter en god natts sömn.

Vad du än väljer är det viktigt att du rör på dig. Du kommer att känna dig betydligt piggare och gladare än om du omedelbart sätter dig i kontorsstolen eller soffan.

Skriv ner vad du är tacksam för

Steg nummer 4 är en av de absolut viktigaste punkterna på listan. Du har förmodligen massvis med saker som du är tacksam för i livet, och detta bör du fokusera extra på. Ett bra sätt att fokusera på vad du är tacksam för är att skriva ner dem, varje morgon. På så sätt får du en uppskattning för livet, tillsammans med en betydligt mer positiv inställning och attityd.

Borsta tänderna och gör mig dig ordning

Hygienen är viktigt. Att borsta tänderna är något vi absolut inte får förbise. Dålig munhygien luktar inte bara äckligt och ser förfärligt ut, utan påverkar även hela kroppens hälsa och välmående. Se därmed till att du har rätt tandborste och tandkräm, och se till att du borstar tänderna på rätt sätt.

Related Articles